okładka

Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności

Kowalik, Krystyna Redakcja, Żakowska, Zofia Redakcja, Libudzisz, Zdzisława Redakcja, Wydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania: 2013.

Mikrobiologia przemysłowa, Drobnoustroje przemysłowe, Technologia żywności, Ekologia, Biotechnologia

dostępne:

1 z 1

Autor
Kowalik, Krystyna Redakcja
Żakowska, Zofia Redakcja
Libudzisz, Zdzisława Redakcja
Wydawnictwo Naukowe PWN
Tytuł
Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
ISBN
978-83-01-15523-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wydanie I-2 dodruk.
Objętość
VII, 553 sstrony :
Rozmiary
24 cm
UKD
663.1
(075.8)
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia przemysłowa
Drobnoustroje przemysłowe
Technologia żywności
Ekologia
Biotechnologia
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 533-[536]. Indeks
020
%a 9788301155230
080
%a 663.1
080
%a (075.8)
245
%a Mikrobiologia techniczna. %n T. 2, %p Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności /
250
%a Wydanie I-2 dodruk.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2013.
300
%a VII, 553 sstrony : %b rysunki, wykresy ; %c 24 cm
504
%a Bibliografia na stronach 533-[536]. Indeks
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
650
%a Drobnoustroje przemysłowe
650
%a Technologia żywności
650
%a Ekologia
650
%a Biotechnologia
700
%a Kowalik, Krystyna %e Redakcja
700
%a Żakowska, Zofia %e Redakcja
700
%a Libudzisz, Zdzisława %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
920
%a 978-83-01-15523-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 224358
Sygnatura: 66/69
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane